Oulun Ensi-ja turvakodeille tuotelahjoitus

LC Oulu-Uleåborgin tuotelahjoitus on yli 20 banaanilaatikollista kestohyödykkeitä. ”Kuivatuotteita, säilykkeitä, kahvia, hygieniatuotteita, lasten leluja, ruokaa, vaippoja. Kaikkea mitä Herkusta sai, paitsi tuoretuotteita” kertoo klubipresidentti Ulla Karppinen. Tuotelahjoitukset kerättiin maaliskuisena viikonloppua Valkean Herkussa. Merkittävää mielestäni oli, että suurin lahjoittaja-asiakasryhmä näytti olevan nuoret aikuiset.”

”Lionsjärjestö on kansainvälinen palvelujärjestö ja palvelutoiminta on paikallista. Siksi Oulun Ensi- ja Turvakotien pyytäminen palvelumme kohteeksi oli itsestäänselvyys ja olimme tyytyväisiä, kun saimme heidät vastaanottamaan lahjoituksemme” taustoittaa Karppinen.

Oulun Ensi- ja turvakoti ry:n toiminnanjohtaja Pia Kangas iloitsee lahjoituksesta: ”Tämä lahjoitus on suuri apu asiakkaillemme. Osa heistä lähtee rakentamaan kokonaan uutta, turvallisempaa huomista itselleen ja perheelleen. Taloudellinen tilanne on tänä päivänä monelle lapsiperheelle haastava ja kaikki apu arjessa on tervetullutta.”

”Oulun Ensi- ja Turvakoti ry on koko olemassaolonsa ajan huolehtinut haavoittuvassa asemassa olevien ihmisten hyvinvoinnista. Yhdistys on lastensuojelujärjestö, jonka asiantuntijuus rakentuu vauvatyön, väkivaltatyön sekä eroauttamis- ja tapaamispaikkatyön vahvaan ammatilliseen osaamiseen” kertoo Kangas.

Herkun myymäläpäällikkö Niko Poth tunnistaa asiakasryhmän: ” Nuoret aikuiset ovatkin yksi suurimmista asiakasryhmistämme. Olemme iloisia, että he osallistuivat lahjoituksiin näin aktiivisesti. LC Oulu-Uleåborg on jo useampana vuonna järjestänyt keräyksen meillä ja asiakkaamme osaavat jo odottaakin seuraavaa kertaa.”

LC Oulu-Uleåborgin Auta lasta, auta perhettä-keräys järjestettiin Valkean Herkussa 22.-23.3.2024

Luovutustilaisuus järjestetään Oulu Ensi-ja Turvakodissa Myllyojalla tiistaina 9.4.2024.

Lisätietoja: Leijonien keräyksestä ja luovutuksesta klubipresidentti Ulla Karppinen, LC Oulu-Uleåborg ry , 040 5033 128, Oulun Ensi-ja Turvakodit toiminnanjohtaja Pia Kangas 040 5115 440, Herkku myymäläpäällikkö Niko Poth 044 4050 395