Tervetuloa Lions Club Oulu-Uleåborgiin

LC Oulu-Uleåborgin kantavana teemana on kansainvälisyys. Klubissamme on miehiä ja naisia ja klubi on suomenkielinen. Kokoonnumme kuukauden ensimmäisenä torstaina. Kokoontumispaikka vaihtelee, sillä klubi-iltoina teemme vierailuja eri kohteisiin. Hallitus kokoontuu hoitamaan klubin juoksevia asioita viikko ennen klubi-iltaa. Hallituksen kokoukset ovat pääsääntöisesti verkkokokouksia. Klubi-iltoja vietämme mielellään vaihdellen eri kokoontumispaikkoja. Kauden aloitus elokuussa on muotoutunut ulkoilmatapahtumaksi, samoin toukokuussa Kulmat kuntoon ympäristösiivouksen jälkeen. 

Olemme osa kansainvälistä palvelujärjestöä ja toimintamme keskiössä ovatkin erilaiset palveluaktiviteetit. Toimintaamme kuuluu myös varainhankinta. Kohderyhmämme ovat lapset ja nuoret sekä vanhukset ja erilaiset vammaisryhmät.

Keinoja on monia ja niistä saavat sekä autettavat että me Leijonat hyvän mielen. Leijonien tunnuslauseena onkin ”Monta tapaa tehdä hyvää” ja klubimme on valmis uutena klubina tarttumaan tähän haasteeseen.

Leijonatyön perusta on klubien paikallisessa toiminnassa. Olemme tarttuneet toimeen reippaasti ja osallistuneet jo klubien yhteisiin talkoisiin ja kuluvan kauden aikana niitä tulee lisää.